当前位置:首页 > 英语作业 > 正文
文章正文

英语时代新课程八下答案

英语作业 > :英语时代新课程八下答案是由作业高手网(www.solandy.net)为您精心收集,如果觉得好,请把这篇文章复制到您的博客或告诉您的朋友,以下是英语时代新课程八下答案的正文:

第一篇、新课标人教版初中英语八年级下册英语精品试题 附答案

英语时代新课程八下答案

新课标人教版初中英语八年级下册英语精品试题 附答案

满分100分,考试时间100分钟 ,

Ⅰ. 单项选择。(15分)

( )1. It‟s not polite to speak in public.

A. loud B. loudly C. louder D.aloud

( )2.Your bike is my sister‟s.

A. same as B. as the same C. the same as D.as same as

( )3. I‟m in any book.

A. interested; interesting B. interesting; interested

C. interests; interest D.interesting ;interesting

( )4. Our teachers always encourage us aloud in English class.

A. to read B. read C. reading D.readed

( )5. He asked his father A. where it happens B. what was happen

C. how it happened D.what was happening

( )6.------Has he ever ________to an Englishi-speaking country?

-------Yes,only once. He ______to Italy last year.

A.gone;have gone B.come ;went

C been ;went D went ;have been

( )7. —— will you stay in America?

—— About two months

A. How many B. How often C. How long D.when

( )8. He found very interesting to ride a horse on the farm.

A. this B. that C. it D.what

( )9. His parents make her at night.

A. stay at home B. stays at home

C. to stay at home D.staying at home

( )10. The policeman told the students in the road.

A. not play B. to not play C. not to play. D.don‟t play

( )11. ——Jack didn‟t come to our party yesterday, did he?

——_____, .

A.No,he didn‟t B. No,he did C.Yes, he didn‟t D.Yes, he does

( )12. Will you please drive ? The train is leaving soon.

A. quick B. faster C. more slowly D.quickly

( )13. —— terrible weather it is?

—— It is said that it will get later.

A. What; bad B. What; worse C. What a; bad D.how; bad

( )14. Oh, Danny. It‟s raining outside. You‟d better your raincoat.

A. put on B. wear C. in D. dress

( )15. —— How did Kate get so much money?

—— She it her best friend.

A. borrowed; from B. borrows; to C. lent; to D.lent; from

Ⅱ. 完型填空。(10分)

Flies (苍蝇) usually live in the dirty places

Let‟s look at a fly, and see where it it stands on dirty things in the street, and then it flies back to the house and walks over your 

When a fly walks on the dirty things in the street, its have got some germs them. When the fly walks on your food with its dirty feet, it the germs on your food.

What can you this?

First, we learn that we mustn‟t leave dirty things in the street or on the ground near it. Third, we learn that flies often carry germs and we must kill them as soon as we see them.

( )1. A. walks B. stands C. lives D. flies

( )2. A. first B. second C. third D. fourth

( )3. A. some B. any C. every D. each

( )4. A. food B. drink C. cups D. bowls

( )5. A. body B. feet C. eyes D. head

( )6. A. in B. to C. on D. over

( )7. A. carries B. has C. leaves D. takes

( )8. A. study from B. study for C. learn for D. learn from

( )9. A. the factory B. our door C. our house D. a window

( )10. A. arrive B. get C. arrive in D. get to

Ⅲ. 阅读理解。(20分)

(A)

When Mr. David retired(退休), he bought a small house in a village near the sea. He liked it and hoped to live a quiet life in it. But to his surprise, many visitors came to see his house in summer holidays, for it was the most interesting building in the village. From morning to night, there were visitors outside the house. They kept looking into the rooms through the windows and many of them even went into the house. He decided to drive the visitors away. So he put a notice on the window. The notice said,“If you want to satisfy your curiosity(好奇心),come in and look around. Price: twenty dollars.”Mr. David was sure that the visitors would stop coming, but he was wrong. More and more visitors came and Mr. David had to spend every day showing them around his house. “I came here to retire, not to work as a guide(导游)”, he said angrily. In the end, he sold the house and moved away.

( )1. Mr. David‟s house was that many visitors came to see it.

A. so small B. so quiet C. so interesting D. such interesting

( .

A. to drive the visitors away

B. to satisfy the visitors curiosity

C. to let visitors come in and look around

D. to get some money out of the visitors

( )3. The notice made the visitors A. more interested in his house

B. lost interest in his house

C. angry at the unfair price

D. feel happy about the price

( )4. After Mr. David put up the notice .

A. the visitors didn‟t come any more

B. fewer and fewer visitors came to see his house

C. more and more visitors came for a visit

D. no visitor would pay the money for a visit

( )5. At last he had to sell his house and move away because .

A. he did not like it at all

B. he could not work as a guide

C. he made enough money and wanted to buy a new expensive house

D. he could not live a quiet life in it

(B)

One day a poor man was cutting a big piece of wood (木头) near a river. Suddenly his old axe (斧子) fell into the water. He felt very sad because he lost his only axe. Then all at once a beautiful fairy (仙女) came out and asked the man what the was matter.

“I have lost my axe.” he said, “It fell into the water when I was cutting the wood.”

The fairy showed him a gold axe and asked, “Is that yours?”英语时代新课程八下答案

“No.” said the man.

The fairy then showed him a silver (银) axe and asked again, “Is this yours?”

“No.” again answered the man.

Then she showed him the old axe.

“Yes, that is mine.” called out the happy man.

“I know it well enough.” said the fairy, “I only wanted to see if you would tell me the truth, and now I‟ll give you the gold axe and the silver axe besides (包括) your own one.”

根据短文,判断正(T)误(F)。

( )1. The man was poor, he had nothing but an old axe.

( )2. The old axe fell into the river when the man was cutting the wood.

( )3. The fairy asked the man if he lost a gold axe, then the man said “No”.

( )4. When he saw his own axe, the man was very happy.

( )5. At last, the man had two axes.

(C)

Once upon a time (从前) in Greece (希腊) there lived a clever man. His name was Aesop.

One day, when Aesop was taking a walk in the country , a man on the road stopped him. He said, "Kind sir, can you tell me how soon I can get to town?" "Go," Aesop

answered.

"Of course I know I must go," said the man, " But I want to know how soon I can get to town." "Go," Aesop shouted to him again.

The man got angry. "He must be mad ," he thought. And he walked away. Suddenly he heard Aesop shouting at him, "You will get to town in two hours." The man was in great surprise ? He turned back and asked, "Why didn' t you tell me that before?" "How could I tell that before?" answered Aesop, "I didn't know how fast you could walk."

( ) 51. One day Aesop was ____.

A. stopping a man walking B. talking in town

B. C. taking a walk in the country D. watching a man walking

( ) 52. When the man asked Aesop the question, he ____.

A. didn't answer at first B. said that he couldn' t answer it

B. C. told him that he was clever D. shcok his head

( ) 53. From the text we know that ____.

A. Aesop wasn't very clever B. the man didn't know that place well

C. the man knew how soon he could get to town

D. the man knew Aesop very well

( )54. The man got angry because ____.

A. Aesop said he wouldn't tell him anything

B. he was very tired at that time

C. he didn't get to know what he wanted

D.it would take him two hours toan felt very ____.

A. pleased B.angry C.surprised D. hungry

(D)

Today is Jane‟s birthday. It is seven o‟clock. Everything was ready. On the table, there are many different kinds of food. And in the middle of the table, there is a very big cake. Jane is looking at it, and feels excited. “Why didn‟t they come by then? I told them to come at seven.” Jane said to her mother worriedly. One, two, three ... Twenty-five minutes passed. But no one came. Jane ran to the door and opened it. No one was there. When it was half past seven, the doorbell rang. Jane opened the door quickly. “Happy birthday to you!” they said. And they gave some flowers to Jane. After that, they ate the big cake, apples, oranges, pears, beef and so on. They sang and danced happily. At ten they went home. They all felt tired but happy.

Read the passage and answer the following questions.(阅读短文,回

答问题。)

1.Were Jane‟s friends all at Jane‟s home at seven?

2. What‟s in the middle of the table?

3.When did Jane‟s friends come?

4.What did they give to Jane?

5. Did they have a good time?

Ⅳ. 词汇。(10分)

(A) 用所给词的适当形式填空。

1. Are you interested in

2 The children

3. Disease can often make you .

4. Why don‟t you (plant) some flowers around your house?

5.It‟s very important for us————(keep) a healthy diet.

(B).根据汉语提示,完成句子。

1. They have to stay at home for a long time (由于) the heavy rain.

2. I‟m a stranger here, so I can‟t (适应) right now.

3. Running is a good way to (保持健康).

4.Yao Ming‟s father and mother are very (骄傲) him.

5. There are (至少) 200 people going to the meeting.

Ⅴ.(A) 句型转换。(10分)

1. My mother said to me, “Don‟t go alone at night.” (改为简单句)

My mother told me go alone at night. (对划线部分提问)

the Browns to China?

3. Mr. Fat has few good friends. (改为反意疑问句)

Mr. Fat has few good friends, ?

4. My home is about twenty minutes by bike. (改为同义句)

It me twenty minutes there from my house by bike.

5. It‟s a good idea.(改为感叹句)

How is!

(B)连词成句,注意标点的提示。(10分)

1.been reading, you, have, how long

_________________________________________________?

2. will , go to the party , have a great time, you ,if , you

第二篇、新课程学习辅导 英语 八年级上册 人教版(中山版)参考答案

英语时代新课程八下答案

第三篇、新课程学习辅导 英语 八年级上册 人教版 (中山版)参考答案

英语时代新课程八下答案

第四篇、中山市2015年秋季八年级新课程学习辅导答案

英语时代新课程八下答案

《新课程学习辅导》英语八年级上册人教版

参考答案

Unit 1 Where did you go on vacation?

听说训练

一、1 .C 2. A 3.A 4. B 5.C 6. A

7. A 8. B

二、1 .C 2. B 3.C 4. B 5.C

三、略

四、1 .Where did you go on vacation,Mary 7

2. How was the weather there

3 .What did you do there

4. How were the people there

五、Last summer vacation,Jim went to

Beijing with his father. Jim was very happy

and excited. On the first day,they went to

the Great Wall. On the second day,they went

to Tian'anmen Square. It was great. Then

they went shopping. On the third day,they

went to a Beijing huto}g. They took quite a

few photos there. The people in Beijing were

friendly,and the food there was delicious.

During the three days,Jim was tired but very

happy.

Section A

自主预习

达标体验

一、1 .few 2. yourself 3.diary 4. myself

5 .wonderful

二、1 .went to the mountains 2. anywhere

3. anyone 4. No one 5. something

三、1 .C 2. B 3.C 4. A 5.C 6. B

四、1 .quite a few 2. seems to be 3.buy

anything special 4. went to summer camp

5 .Where did you go on vacation

能力提升

一、1 .B 2. D 3. A 4. C 5. C 6. B

7. B 8. A 9. D 10. A

二、1 .C 2. E 3.A 4. G 5.B

三、1 .anything 2. anywhere 3.vacation

4. with 5. saw/visited 6. took 7. had

8. How 9. stayed 10. read

Section B

自主预习

达标体验

一、1 .to eat 2. talking 3. to wash/washing

4. enjoyable 5.traders

二、1 .difference 2. hungry 3.buildings

4. felt like 5 .activities

三、1 .B 2. D 3.B 4. D 5.C 6. C

7. D 8. A

四、1 .felt like 2. made a big difference

3 .because of

4. Everyone jumped up and down in excitement. 5 .How did you feel about your vacation

能力提升

一、1 .B 2. D 3.C 4. D 5. D 6. C

7. A 8. D 9. B 10. C

二、1 .went 2. for 3.watch 4. my

5 .visit 6. had 7. end 8. because

9. well 10. spend

三、A)1 .From the beginning of June to the end of

August.

2. Playing sports or just enjoying nature. 3 .In big cities. 4. Four. 5.Parents.

B)One possible version:

Saturday August 15,2015 Today my family and I decided to go to

Hengqin Chimelong Ocean Kingdom because the weather was great. It's cloudy and cool in the morning. We went there by bus and it took us about one hour. The Ocean Kingdom is really big with beautiful music all around and we had a good time

there. We walked around and joined in all kinds of exciting games. We also watched the animal shows. They were so smart that I would never forget them. At lunch,we had some hamburgers. They were delicious but expensive. At the end of the day,we watched an exciting firework show. It's so wonderful. We were all tired but happy.

单元语法聚焦

一、1 .anything 2. somebody 3.Nothing

4. Everything 5 .anyone

二、1 .B 2. B 3.C 4. B 5.D

Unit 2 How often do you exercise?

听说训练

一、1 .B 2. B 3.B 4. A 5.C 6. B

7. C 8. B

二、1 .A 2. A 3.C 4. B 5.B

英语时代新课程八下答案

三、略

四、1 .I exercise every day.

2. My favorite sport is badminton.

3 .I play it at 5:30 p. m. every afternoon.

4. I play it for an hour every day.

五、Sam's lifestyle is pretty healthy. In the

morning,he usually does some running because it's good for his health. In the afternoon,he often plays soccer with his friends. In the evening,he likes to use the Internet. On weekends,he usually goes to the momes.

Section A

自主预习

达标体验

一、1 .housework 2. maybe 3. ever

4. Internet 5 .full

二、1 .Twice 2. does 3.Do 4. times

5 .watch 6. doesn't do

三、1 .A 2. A 3.D 4. B 5.B

四、1 .quite full for

2. at least once

3 .What do you usually do on weekends

4. I hardly ever go to the movies.

能力提升

一、1 .B 2. A 3.C 4. D 5.A 6. B

7. C 8. A 9. D 10. C

二、1 . F 2. C 3. A 4. D 5.B

三、1 .health 2. should 3.body 4. first 5 .always 6. used 7. result 8. who

9. least 10. way

Section B

自主预习

达标体验

一、1 .mind 2. dentist 3.almost

4. magazines 5 .None

二、1 .through 2. is good for 3.together

4. died 5. body 6. point

三、1 .A 2. B 3.D 4. D 5.B 6. B

7. D 8. B

四、1 .keep in good health 2. less than;more than 3. such as 4. Most students go online for fun.

能力提升

一、1 .B 2. C 3.C 4. A 5. D 6. B

7. D 8. A 9. C 10. B 二、1 .student 2. breakfast 3.drink 4. keep

5 .school 6. basketball 7. hardly

8. difficult 9. weekends 10. with

三、A)1 .a pen pal 2. her study 3. sometimes

4. English 5. eight hours

B)One possible version:

Dear Maria,

I'm Grace. I want to be your pen pal. I'd like to tell you something about my living habits. I exercise three times a week. I run on Tuesday and Thursday evenings and I play volleyball on Sundays. I have healthy

eating habits. I eat fruit and vegetables every day and I hardly ever eat junk food. I use the Internet twice a week. I go to the movies once a month.

Please write to me soon!

Yours,

Grace

单元语法聚焦

1 .A 2. B 3.D 4. A 5. B 6. D

7. A 8. B

Unit 3 I'm more outgoing than

my sister.

听说训练

一、1 .C 2. A 3.C 4. A 5. A 6. B

7. A 8. C

二、1 .C 2. C 3.B 4. B 5. A

三、略

四、1 .There are five people in my family. They

are my father, my mother, my sister,my brother and me.

2. No,my sister is more outgoing than me. 3 .My brother is smarter than me.

4. No,I'm funnier than them.

五、Kate has two good friends. They're Jane and Tim. They're quite different from her. Kate is friendly. She has long hair. She likes drawing. Jane is quieter than Kate. She has short straight hair. She loves reading. Tim is more outgoing than Kate. He loves playing football. Kate likes her friends.

Section A

自主预习

达标体验

一、1 .Both 2. loudly 3.competition

4. quietly 5. hard-working

二、1 .funnier 2. loudly;more loudly

3 .smarter 4. heavier 5.higher 6. taller 三、1 .D 2. B 3.D 4. A 5. A 6. C

7. C 8. A

四、1 .more hard-working 2. friendlier than 3 .Lucy gets up earlier than Lily.

4. My room is as big as yours.

能力提升

一、1 .B 2. D 3.A 4. D 5.A 6. D

7. C 8. C 9. B 10. C 二、1 .D 2. C 3.E 4. A 5.G

三、1 .years 2. older 3.friendly

4. outgoing 5 .quiet 6. bring/invite

7. However 8. play 9. hard 10. Section B

自主预习

达标体验

一、1 .necessary 2. information 3.serious

4. reach 5. mirror

二、1 .kids 2. different 3.laugh 4. truly 5 .saying 6. grades

三、1 .A 2. B 3.A 4. C 5.A 6. A

7. A 8. B

四、1 .as long as 2. touches the hearts of 3 .bring out the best

4. She is talented in dance.

5 .His ideas are quite similar to mine.

能力提升

一、1 .A 2. B 3.D 4. C 5.A 6. C good

第五篇、新课程课堂七年级英语下册同步练习参考答案

英语时代新课程八下答案

新课程课堂七年级英语下册同步练习参考答案(转载)

英语时代新课程八下答案

Unit 1

Section A

I. 1. dance 2. sing 3. swim 4. paint 5. pay chess

6. play the guitar 7. play the piano 8. English club

9. swimming club 10. want to join a club 11. be good at

Ⅱ. 1. Can 2. want 3. join; swimming 4. do 5. or 6. in Ⅲ. 1-5 CBAAC 6-9 BCBB

Section B

I. 1. speak 2. violin 3. club 4. tell 5. does

Ⅱ.1. tell stories 2. play chess 3. play the drums 4. play the violin 5. play the piano 6. play basketball 7. sing and dance

8. English-speaking students 9. make friends 10. can do kung fu 11. call sb at 12. musicians wanted 13. come and show us

14. help with sports 15. music festival

Ⅲ.1-5 BBCBB 6-8 ACC

Self Check 1

I. 1. singing 2. piano 3. chess 4. painting 5. musician Ⅱ.1. do 2. to 3. want 4. club 5. play 6. can’t

Ⅲ. 1. with my 2. Is; with; is 3. Can I help you? 4. can’t do

5. What can; do 6. What; does; want

IV. sing; Can; do; play; the violin

Self Check 2

I. 1-5 CAABC

II. 1.students 2.swimming 3. Chinese 4. musicians 5. stories

III. 1-5 ACABB 6-10 CBACA

IV. 1-5 CDBEA

V. 1-5 BACCA 6-8 ABC

VI. 1-5 BBCCB

VII. One possible version:

There are six musicians in our school band. They are very talented. My favorite musician is Li Hua. She is the best. She can sing and dance well. She can play the piano, too. Wang Hai can play the trumpet. Li Jun can play the violin. Cai Ming can sing and play the violin. Chen Hui and Chen Yang can play the drums.

Unit 2

Section A

I. 1. go to school 2. get up 3. eat/ have breakfast 4. take a shower 5. get dressed 6. go to work 7. brush teeth 8. radio station 9. be late for work 10. at eleven 0’clock

II. 1-5 CACCA 6-10 CCCCB

III. 1. What time does; go 2. What do; to do 3. doesn’t do

4. Does; start; does 5. don’t think

Section B

I. 1. do homework 2. go home 3. at about six thirty 4. go to bed 5. be good for 6. either ...or 7. get home 8. a quarter to seven 9. after school 10. take a walk 11. play sports 12. eat vegetables

II. 1-5 BACBC 6-8 ACB

III. 1-5 ABCCA 6-7 BC

Self Check 1

I. 1. usually 2. shower 3. evening 4. about/ around

5. healthy 6. gets 7. job 8. Saturday

II. 1-5 BBCAC 6-9 BABC

III. 1-5 DACBE

IV. 1. their 2. me 3. funny 4. brushes 5. Does; work

6. takes 7. to know 8. doesn’t do

Self Check 2

I. 1-5 CABBC

II. 1. does; do 2. to sleep 3. does; work 4. puts 5. speak

6. do; have 7. Tell 8. gets 9. Look

III.1-5 BABCB 6-10 CBABC

IV. 1. time 2. at 3. early 4. have 5. and 6. about

7. do 8. by 9. on 10. take

V. 1. comes 2. school 3. days 4. students 5. teaches

6. playing 7. like 8. Chinese 9. talks 10. Sunday VI. 1-5 TTFFF

VII. One possible version:

Hi! I’m Jack. I usually get up at 6:50 in the morning. Then I eat breakfast at around 7:20. At around 7:45, I go to school. I have lunch at 12:00 in the school. After school, I sometimes play basketball for half an hour. Then I go home at 5:30. I have dinner at 6:20. After dinner I do my homework and watch TV for a while. I go to bed at 10:00.

Unit 3

Section A

I.1.ride a bike 2. forty-six minutes 3. take the subway 4. take the bus 5. walk to school 6. get to school 7. drive a car

8. how far 9. it takes ... to do sth. 10. how long

II. 1. ride 2. walks 3. takes 4. train 5. minutes

III. 1-5 ACBCB 6-10 ACBCA

IV. 1-5 CAEBD

Section B

I. 1. kilometers 2. village 3. early 4. bridge 5. cross II. 1-5 BABCC 6-10 BBACB

III.1. How 2. How far 3. How long 4. Where 5. What Ⅳ.1. ride; station; take 2. most; to get to 3. eleven-year-old; crosses; school 4. How far does; live 5. ride; boring; talk with V. 1-5 ACBAB 6-10 CACAC

Self Check

I. 1-5 CBCAA

II. 1-5 ACBED

III. 1-5 ABBCA 6-10 AACAC

IV. A: 1-5 FTFFT B: 1-5 FTTFT

V. One possible version:

Mary’s home is about three kilometers from school. She usually goes to school by bus. It takes about ten minutes. Tom lives about five kilometers away from school. He goes to school in his father’s car. It takes twelve minutes. Simon and Bill are brothers.

第六篇、最新新课标人教版八年级英语上册测试题参考答案

英语时代新课程八下答案

2013—2014学年度上学期八年级

英语参考答案

Unit1

I.1-5 CCCAA; 6-10 DCCBC; 11-15CBDBD; 16-20 ABCDC

II. 1-5 CDACB; 6-10 ABDBA

III.1-5 FFTFF

IV.1 On Friday 2.On Monday 3.On Sunday 4.On Wednesday morning 5.On Sunday V. 1.going fishing 2.taking a vacation 3.are doing on vacation 4.too tired to relax

5.sounds very interesting good time

VI. 1.How 2.What did, do 3.How 4.How did, go 5.Was

VII.1.sunny 2.stayed 3.report 4.crying 5.was 6.had 7.playing 8.work

9. didn’t come 10. took 11.did see 12.lost 13.got 14.came 15.friendly

VIII.略

Unit2

I.1-5 BBABB; 6-10 ACCAC; 11-15BABCD; 16-20 DCACD

II. 1-5CDCBC; 6-10BDBDB

III.1-5 BDADC

IV.1 doesn’t do 2.Does ,read 3.How often does ,go 4.How many hours does ,sleep

5.What does like

V. 1.should 2.needs 3.to play 4.help 5.give 6.get 7.enjoy 8.has 9.shouldn’t 10.stay

VI.1.to drink milk 2.good for 3.try to eat 4.get good grades5.pretty healthy 6.How often junk VII.略

Unit3

I.1-5 ADCCC; 6-10 DBBBC; 11-15ACDAB;

II.1-5BADBC; 6-10ACDAB

III.1-5 ACBDB

IV.1 popular 2.for 3.if 4.excited 5.hard 6.father 7.bought 8.What 9.to send 10.on

V. 1.heavier 2.more serious 3. bigger 4.more difficult 5.younger 6.telling 7.to read 8.stop

9.interesting interested 10.them

VI.1.visits three four times 2.same as outgoing 3.clean classroom 4.good at swimming英语时代新课程八下答案

5.look the same 6.taller than 7.older than 8.Who do 9.same as 10.Does have

VII.略

Unit4

I.1-5 CCCBA; 6-10 BDCAB; 11-15 CCBDC; 16-20 BCCDB

II.1-5DABCD; 6-10 CAABD

III.1-5 DACDA

IV.1heavy heavier 2.the earliest 3.the most popular 4.the giggest

5. longest 6.clothes 7.easy 8.minutes 9.walks 10.taking 11.hundred 12.differences

V. 1.takes a plane 2.How long does take you 3.How far from 4.take me to do 5.are different from

VI.1.enough snow 2.week’s talent show successful 3.prize for went to 4.played a pretty song

5.How do you like 6.made a survey about

VII.略

Unit5

I. 1-5ACBAA; 6-10ADDBC; 11-15CCBAB; 16-20CBBBC

II. 1-5 CBDDA; 6-10BDCBD

III. 1-5BAABD ; 6-10 FFFTF

IV.1.unlucky 2.discussion 3.watching 4.is 5.to go 6.doesn’t like 7.her 8.to get 9.is 10.going V.1.Does like 2.How like 3.How often does 4.Why does 5.What do

VI.略

Unit6

I. 1-5 DBCCB 6-10 DABBC

II. 1-5 BBABC 6-10 BDBAC

III.1-5CBBCC

IV.1make 2What 3How 4hard 5about 6play 7lesson 8grades 9homework 10sounds

V.1.isn’t be 2.doesn’t player 3.do what 4.move interesting 5.reporter

VI.1.What are you going to do this year?

2.My brother and I are going to take piano lessons.

3.Do you want to get a part-time job?

4.Many kids want to communicate better with their parents.

5.People do lots of sports because they want to keep fit\healthy.

VII.1.more than 2.isn’t take 3.when is 4.do want 5.most of

VIII.略

Unit7

I.1-5DDABA,6-10CABDB,11-15.ACDDC,16-20.CACBB

II.1-5BCADC 6-10 ABCDA

III.DACBD

IV.1.won’t 2.to predict 3.will work 4.flew 5.Were 6.live 7.Maybe writes 8.buy

9.will be 10.washes

V.1. in the future 2.are used by 3.do you think 4.astronaut space station 5.fell in love with VI.略

Unit8

I.1-5 ACACC, 6-10ABAAC 11-15ABCBD

II.1-5 CACBC 6-10CBABB

III. FFFFT BDDCD

IV.1.much 2.to cut 3.Finally 4Add 5.juice 6.watermelons7.noodles 8.are 9.any 10First

V.1.teaspoons 2.on the top 3.How much4.recipe of 5.how many

VI.1.How do you make beef and tomato noodles ?

2.Cut up the green onions and put them on the pancake.

3.Would you like some cabbage and beef dumplings ?

4.How many cups of coffee do you want ?

Unit 9

I.1-5CCDCC 6-10 BCCCD 11-15 BDBBB 16-20 BBDBC

II.1-5ACBCD 6-10 BABCD

III. 1-5TFFTT 6-10 DCBDB

IV. Would like, When do, Does have , too much, Why not

V. go to the mall , inviting to, study for test , be quiet ,culture club

Unit 10

I. 1-5CCBAC 6-10CCBDB 11-15DBDBB

II. 1-5ABCDA 6-10BCAAB

III.1-5DCBDD

IV. A) folk’s ,hardest, badly, charities, professional,

B) champion ,living, famous, traveling lawyer

V . reminding, realized , choose, playing, doesn’t rain, wouldn’t fail, will hurt, swim, to help, reading

VI. 1.how to get to, 2.If don’t fail 3.will have, 4.ride bikes to, 5.How many sheep VII. gave away lots of money, Nothing difficult, go to college, have a good time, take it away 期末

I.1-5CBACB 6-10DBCAC 11-15BABAB 16-20AADBB 21-25BDBAC II. 1-5BCCAC 6-10DBDAB

III.1-5BADCD 6-10 BDADC 11-15 BABBB

IV. 1.He was cleaning the car. 2. He asked him for some money for sweets. 3.No, he didn’t.

4.The younger boy. 5.Because his brother took the bigger orange.

V. has, studies, was, started, moved, is, to major, goes, learn, will become

VI.1. doesn’t have, 2.How long, 3.younger than, 4.any other city, 5.Does Mary need to take a bus to school ? 6.taller other, 4.How is , 8.No matter

VII. 1.went for a drive, 2.take exercise keep healthy, 3.take care of away , 4.going to do yet,

5.too tired to walk, 6.after ate, 7.have never heard about/of, 8.what to say,

英语时代新课程八下答案

9.as much as possible , 10.forget to tell meet

第七篇、八下数学新课程答案

英语时代新课程八下答案

一、填空。(14分) ⒈ 0.42×1.53的积里有(

),保留一位小数约是( )位小数。 ⒉ 把2.9543保留整数约是( ),精确到百分位约是( )。 ⒊ 从70.2里连续减去

5.4,减( )次正好减完。 ⒋ 根据1.9×0.6﹦1.14写出下面两个除法算式的商: ①

② 1.14÷1.9﹦(

4.2×3﹦ ) 二、直接写出下面各题的结果。(12分) 6.4÷42.2×6﹦ 1.14÷0.6﹦( ) ﹦

1.5÷0.3﹦ 1.8×5﹦ 7.2÷0.9﹦ 2.3÷0.1﹦ 4.5÷0.9﹦ 2.5×4﹦ 8.4÷0.4﹦ 0.125×8﹦ 1.9×4﹦ 三、算下面各题,并且验算。(8分) 3.6×5.4 84÷3.5

四、计算下面各题,得数保留两位小数。(6分)

五、用简便方法计算下面各题。(16分)英语时代新课程八下答案

4.2×99+4.2 17.8÷(1.78×4)

六、解下列方程。(12分) 0.5X+4﹦6

3.27×0.64 5.6÷3.5 7.8÷X﹦2.6 8.62÷0.43 9.6÷0.8÷0.4英语时代新课程八下答案

3X+2.4﹦2.4 80X÷4﹦12

七、列式计算。(8分) ⒈ 两个因数的积是14.4,其中一个因数是0.72,另一个因数是多少?

⒉ 24.5比64.5除以4.3的商多多少?

八、应用实践。(24分) ⒈ 一批煤,每天烧3.6吨,可以烧30天,如果每天烧2.4吨,可以烧多少天?

⒉ 一只足球46.8元,比一只排球价钱的3倍少1.2元,一只排球的价钱是多少元?(用方程解)

⒊ 现有80.8千克的油,容量为4.7千克的油桶多少只才能全部装完?(得数保留整数)

⒋ 每千克苹果3.2元,买5.2千克苹果应付多少元?如果付出20元,应找回多少元?

附加题 ★★★某校安排新生宿舍,若每间住12人,则34人没有床位,若每间住14人,则空出4间宿舍,这个学校有多少间宿舍?多少名新生?

第八篇、时代新课程初中数学七年级下8

英语时代新课程八下答案

第七章单元测试卷

一、选择题(每小题3分,共24分)

1.如图,12,判断哪两条直线平行( )

A.AB//CD B.AD//BC C.A和B都对 D.无法判断

第1题图

2.如图,由A测B的方向是( )

A.南偏东30

C.北偏东30 B.南偏东60 D.北偏东60

第2题图

3.如图,阴影部分的面积为( )

A.a 2 B.2a 2 C.a 2 D.

2a 4

第3题图

4.适合条件AB1C的三角形是( ) 2

A.锐角三角形 B.等边三角形 C.钝角三角形 D.直角三角形

5.一次数学活动课上,小聪将一副三角板按图中方式叠放,则等于( )

A.30 B.45 C.60 D.75

第5题图

6.下列判断中正确的是( )

A.四边形的外角和大于内角和

B.若多边形边数从3增加到n(n为大于3的自然数),它们外角和的度数不变

C.一个多边形的内角中,锐角的个数可以任意多

D.一个多边形的内角和为1880

7.对于平移后,对应点所连的线段,下列说法正确的是 ( )

①对应点所连的线段一定平行,但不一定相等;②对应点所连的线段一定相等,但不一定平行,有可能相交;③对应点所连的线段平行且相等,也有可能在同一条直线上;④有可能所有对应点的连线都在同一条直线上.

A.①③ B.②③ C.③④ D.①②

8.定义:直线l1与l2相交于点O,对于平面内任意一点M,点M到直线l1、l2的距离分别

q,为p、则称有序实数对p,q是点M的“距离坐标”.根据上述定义,“距离坐标”是1,2的个数是( )

A.2 B.3 C.4 D.5

二、填空题(每空2分,共28分)

9.如图,(1)因为12,所以//(2)因为4A,所以 //(3)因为1DBE180,所以//

.

第9题图

10.如图,在ABC中,A50,按图中虚线将A剪去后,12

.

第10题图

11.八边形的内角和为.正八边形的每个内角为.

12.在四边形ABCD中,若ABCD,C2D,则C.

13.如图,小明在操场上从A点出发,沿直线前进10米后向左转40,再沿直线前进10米后,又向左转40,„,照这样走下去,他第一次回到出发地A点时,一共走了 米

.

第13题图

14.如图,ABCDEFAGF的度数为.

第14题图

15.如图,是一块电脑主板,每一个转角处都是直角,数据如图所示(单位:mm),则该主板的周长为 mm

.

第15题图

16.如图,在六边形ABCDEF中,AF//CD,AB//DE,且A120,B80,则C ,D

.

第16题图

三、解答题(本大题有9题,共48分)

17.(本题5分)已知,a//b,c//d,148,求2、3、4的度数

.

18.(本题5分)如图,在ABC中,BAC是钝角,完成下列画图.

(1)BAC的平分线AD;(2)AC边上的中线BE;(3)AC边上的高BF

.

19.(本题5分)如图,AB与CD相交于点O,CA,DB,AC与BD平行吗?

20.(本题5分)如图,一块模板中AB、CD的延长线相交成80角,因交点不在板上,不便测量,工人师傅连结AC,测得BAC34,DCA65,此时,AB、CD的延长线相交成的角是否符合规定?为什么?

21.(本题5分)在ABC中,已知ABC66,ACB54,BE是AC上的高,CF是AB上的高,H是BE和CF的交点,求ABE、ACF和BHC的度数

.

22.(本题5分)如图,在ABC中,BAC90,B56,ADBC,DE//CA.求ADE的度数

.

23.(本题5分)如图(单位:m),等腰三角形ABC以2米/秒的速度沿直线L向正方形移动,直到AB与CD重合.设x秒时,三角形与正方形重叠部分的面积为ym.

(1)写出y与x的关系式;

(2)当重叠部分的面积是正方形面积的一半时,三角形移动了多长时间?

2

24.(本题7分)如图所示,已知AB//CD,分别探索下列四个图形中P与A,C的关系,并加以说明

.

25.好学的小红在学完三角形的角平分线后,钻研了下列4个问题,请你一起参与.

如图,ABC,点I是ABC与ACB平分线的交点,点D是MBC与NCB平分线的交点,点E是ABC与ACG平分线的交点.

问题(1):若BAC50,则BIC ,BDC . 问题(2):猜想BEC与BAC的数量关系,并说明理由.

问题(3):若BACx0x90,则当ACB等于 度(用含x的代数式表示)时,CE//AB.说明理由.

问题(4):若BDE中存在一个内角等于另一个内角的三倍,试求BAC的度数

.

英语时代新课程八下答案由作业高手网(www.solandy.net)收集整理,转载请注明出处!原文地址http://www.solandy.net/yingyu/2017/0613/246488.html

文章评论
频道本月排行
Copyright © 2006 - 2017 www.solandy.net All Rights Reserved
作业高手网 版权所有

澳门葡京网上娱乐平台